Отворена врата Физичког факултета

Физички факултет Универзитета у Београду вас позива на манифестацију „Отворена врата Физичког факултета 2017“.

Агенда Манифестације

Ове године, врата Физичког факултета отварамо 22. априла 2017. године, у периоду од 10 до 16 часова. Манифестација је намењена средњошколцима који су заинтересовани за упис студија физике и метеорологије на Физичком факултету Универзитета у Београду, али и осталим љубитељима ових дивних наука.

На овој манифестацији будући студенти ће имати прилику да се информишу о студијама и из прве руке сазнају како изгледа студирати на Физичком факултету. Поред тога, сви посетиоци ће имати прилику да виде занимљиве експерименте из физике, као и да одслушају низ научно-популарних предавања, које ће одржати наставници и сарадници  Физичког факултета. Такође, посетиоци ће имати прилику и да обиђу наше истраживачке лабораторије и учионице.

Више информација о самом догађају, као и агенду манифестације, можете пронаћи на званичној фејзбук страници манифестације – Отворена врата Физичког факултета (https://www.facebook.com/OtvorenaVrataFizickogFakulteta/) и фејзбук догађају (https://www.facebook.com/events/662092603975090).

Унапред се радујемо  нашем заједничком дружењу. Видимо се 22. априла!