Новости и обавештења

Важно обавештење:

Упис наредне године за студенте који су завршили све обавезе за школску 2017/18 годину почиње у среду 26.09.2018. Позивају се студенти да дођу и регулишу свој статус. Позивају се студенти да преко електронског сервиса приступе попуњавању Анкете о вредновању педагошког рада наставника.

Студенти који су учествовали у ваннаставним активностима у току школске 2017/18 године, могу молбе за додатне ЕСПБ предати у Студентској служби.

Испит из Савремене физике 2. део (Физика чврстог стања) одржаће се у уторак 25. септембра у 13 часова.

Позивају се заинтересовани студенти да посете Конференцију Српског керамичког друштва која се одржава од 17. до 19. септембра у просторијама САНУ.

http://www.serbianceramicsociety.rs/doc/ACA-VII-Final-Program-Overview.pdf

http://www.serbianceramicsociety.rs/index.htm

Обавештење

Писани захтеви за прелазак са једног студијског програма на други, молбе за статусе мировања, молбе за поновни упис за лица коме је престао статус студента у складу са Законом, због незавршавања студија у року који је прописан Законом, због исписивања са студија или због неуписивања школске године, треба да се предају у Студентској служби, најкасније до 21. септембра 2018. године.

Продекан за наставу

Испти из Квантне теоријске физике заказан за 17.9. помера се на 18.9. у 14 сати, сала 60, дежура Марко Миливојевић.

Испит из Физичке механке ће се 12. септембра одржати у 15 часова у сали 60, уместо у 10 сати.

ERASMUS+ мобилност. Проведите семестар на Фридрих-Александер Универзитету у Ерлангену, Немачка

Позивају се студенти да преко електронског сервиса приступе попуњавању Анкете о вредновању педагошког рада наставника за јесењи семестар школске 2017/18. године. Анкета ће бити отворена до 15.04.2018. године.

Обавештавају се студенти да II, III и IV рата за школарину 2017/18 године доспевају на наплату: 30.11.2017, 15.01.2018. и 15.02.2018.

Позивају се студенти прве године да преко електронског налога, одаберу испите из прве године које ће слушати у школској 2017/18. години. Изборне предмете бирају из одговарајућих блокова по плану и програму студијског програма.

Буџетски студенти плаћају бодове преко 60ЕСПБ. Студенти у статусу самофинансирајући плаћају све. Цена бода је 1000.00 динара.

Руководиоци смерова основних и мастер студија:

- проф. др Јаблан Дојчиловић за смер Општа физика
- проф. др Воја Радовановић за смер Теоријска и експериментална физика
- проф. др Иван Белча за смер Примењена и компјутерска физика
- проф. др Лазар Лазић за смер Метеорологија.

Обавештавају се студенти да при бирању предмета не могу бирати предмете из IV године, ако нису изабрани обавезни предмети из претходних година.

Подсећамо студенте да редовно измирују рате за школарину. Сваки студент стање може да провери на свом електронском налогу. Пријављивање испита неће моћи да се изврши уколико дуг није измирен.