Новости и обавештења

Обавештавају се студенти да у среду 6. децембра 2018.године неће бити наставе из предмета Психологија код проф. Бојане Шкорц. Часови ће бити надокнађени у договору са студентима.

Расписан је IAESTE конкурс за стручну праксу и усавршавање у иностранству у току 2018. године. Услове конкурса и  on-line пријаву можете наћи на www.iaeste.ac.rs. Рок за пријаву је 15. децембар 2017. године.

Позивају се студенти који су одабрали предмете за школску 2017/18 годину да провере у "прати" да ли је укупан број бодова у складу са избором (има ли дуплирања предмета и сл). У случају проблема да се јаве Студентској служби ради регулисања.

Обавештавају се студенти да II, III и IV рата за школарину 2017/18 године доспевају на наплату: 30.11.2017, 15.01.2018. и 15.02.2018.

Позивају се студенти који још нису одабрали предмете за школску 2017/18 годину, да их изаберу најкасније до 15. новембра, јер ће сервис аутоматски бити затворен.

Буџетски студенти бирају предмете који у збиру имају 60 ЕСПБ. Уколико изаберу више од 60 ЕСПБ, буџетски студенти плаћају све ЕСПБ преко 60.

Самофинансирајући студенти бирају најмање 37 ЕСПБ.

Прелиминарне листе за дом за девојке и мушкарце. Обавештење у вези са лекарским прегледима пре усељења у дом.

Позивају се студенти који још нису регулисали статус за 2017/18 школску годину, да дођу у Студентску службу и регулишу исти. Студенти који не регулишу свој статус до 1. новомбра, аутоматски губе статус студента.

Позивају се студенти прве године да преко електронског налога, одаберу испите из прве године које ће слушати у школској 2017/18. години. Изборне предмете бирају из одговарајућих блокова по плану и програму студијског програма.

Буџетски студенти плаћају бодове преко 60ЕСПБ. Студенти у статусу самофинансирајући плаћају све. Цена бода је 1000.00 динара.

Упис наредне године

Позивају се студенти који су завршили све обавезе за школску 2016/17. годину да, почевши од понедељка 18. септембра, у Студентској служби изврше упис наредне школске године у временском интервалу од 11-13h. Потребно је да пре тога електронски провере на свом налогу да ли су им сви положени испити евидентирани у рубрици положених испита.

Позивају се студенти који још нису попунили електронске ШВ обрасце да их попуне.

Студенти уписани 2016/2017 године, своје шифре за Edurom и студентску email адресу могу преузети у библиотеци у Цара Душана 13. Упутство за Edurom можете прочитати овде.

Руководиоци смерова основних и мастер студија:

- проф. др Јаблан Дојчиловић за смер Општа физика
- проф. др Воја Радовановић за смер Теоријска и експериментална физика
- проф. др Иван Белча за смер Примењена и компјутерска физика
- проф. др Лазар Лазић за смер Метеорологија.

Обавештавају се студенти да при бирању предмета не могу бирати предмете из IV године, ако нису изабрани обавезни предмети из претходних година.

Подсећамо студенте да редовно измирују рате за школарину. Сваки студент стање може да провери на свом електронском налогу. Пријављивање испита неће моћи да се изврши уколико дуг није измирен.